כשסלמון מתיישב על חציל • מתכון בלעדי

    אתי קצבורג No Comments on כשסלמון מתיישב על חציל • מתכון בלעדי

    אין כמו ארוחת צהרים קלילה ומהירת הכנה, אך כזו שניכרת בה השקעה ויצירתיות. בכל הקשור למתכונים מהירים אך טעימים ומשביעים, הדגים הם הפתרון המושלם

    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי

    מתכון של השפית חני כהן – מסעדת ריקוטה, ירושלים

    אין כמו ארוחת צהרים קלילה ומהירת הכנה, אך כזו שניכרת בה השקעה ויצירתיות. בכל הקשור למתכונים מהירים אך טעימים ומשביעים, הדגים הם הפתרון המושלם.

    השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה בירושלים מציעה לכם מתכון יוצא מן הכלל של פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי.

    המצרכים הנדרשים:
    • 5 מנות פילה דג סלמון
    • צרור שמיר
    • צרור נענע
    • כפית שום
    • שמן זית

    אופן ההכנה:
    מושחים את הדג במלח אטלנטי ופלפל גרוס. מערבבים את התערובת ומושחים על חתיכות הדג, אופים כעשרים דקות בתנור.

    למצע חציל בלאדי:
    לוקחים חציל בלאדי שורפים אותו על להבה גלויה, מקלפים מניחים על הצלחת ומזלפים מעליו שמן זית עם לימון.

    מעל זה מניחים את הדג – לשילוב מושלם של טעם ועדינות נימוחה.



    0 תגובות